OSMANİYE / KADİRLİ - 7 Mart İlkokulu

7 Mart İlkokulu

7 Mart İlkokulu Bağ Mahallesi Coşkunlar Cad. No71 Kadirli/Osmaniye
Vizyon
Eğitim – Öğretim kalitesini sürekli yüksek tutan, herkes için eğitim sloganını benimseyen, bilimsel yönlerden gelişmiş, yüksek ahlaklı değerler kazanmış, Atatürkçü düşünce ışığında, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren hayatın her çalışma safhasında sıkı disiplinin başarının esası olduğunu görüşünü savunan örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi okul öncesi dönemden başlayarak sürekli gelişen ve ilerleyen, eğitim modelleri doğrultusunda dünya standartlarına sahip , bir yapılanma içerisinde bilgi ve iletişim teknolojilerine hakim, çok kültürlülüğe yatkın bağımsız ve bilimsel düşünen, üretken, yaratıcı, sosyal ve ahlaki değerleri benimsemiş, öz güveni tam, tasarrufa uyan, estetik değerleri gelişmiş araştırmaya ve öğrenmeye istekli, sorumluluk duygusuna haiz, vatanını ve milletini seven, bir üst öğrenim kurumuna hazırlayan bir eğitim merkezidir.
Başarılar
Okul olarak her türlü etkinliğe katılıyoruz. Sosyal Sportif Kültürel Etkinliklere Katılmaktadır.
06.50- 17.00
Kalorifer Sistemli